Obavijesti na razini sjedišta

Opće obavijesti

by Tedo Vrbanec -

Poštovane kolegice i kolege,

kao prvo, molim Vas, ne pišite mi na gmail adresu. Postoji službena za službenu komunikaciju: tedo.vrbanec@ufzg.hr. Ubuduće neću odgovarati na poruke poslane ne Gmail adresu. Nadalje, svaki student za sebe mora na vrijeme razmišljati i planirati: ako izlazite na ispitni rok, morate ispit na vrijeme i prijaviti. Sada je počela biti epidemija "zaboravljanja" koju moram prekinuti. Na ovom roku (15.6.) ću još to tolerirati za (isključivo) tri studentice koje su mi se do ovoga trena javile, no od sljedećeg roka više ne, bez obzira na razloge.

Koristim priliku i kao podsjetnik da oni koji su zadovoljni dobivenom ocjenom i neće fizički doći na ispitni rok, moraju na službenu email adresu na sam dan ispita (ujutro), poslati mi email da prihvaća ocjenu. Pri tome treba napisati svoje ime i prezime u ISVU, naziv kolegija, lokaciju i vrstu studija (u slučaju da je riječ o izvanrednim studentima). Za sve te situacije je drugačiji zapis u ISVU sustavu.

Hvala na razumijevanju.

Lijep pozdrav!

Studentske ankete

by Tedo Vrbanec -

Poštovane kolegice i kolege,

studentske ankete za procjenu rada nastavnika u ljetnom semestru ak. god. 2021./2022. otvorene su prošli tjedan. Anketiranje će trajati do 6.06.2022.

Svaki student koji sluša neki od kolegija koji su u planu anketiranja o tome je obaviješten putem Studomata - prilikom prijave na Studomat na vrhu početne stranice pojavljuje se obavijest o anketiranju. Najljepše vas molim da popunite anketu.

Hvala!