Obavijesti na razini sjedišta

Važna obavijest

Važna obavijest

by Tedo Vrbanec -
Number of replies: 1

Poštovane kolegice i kolege,

Najljepše vas molim da mi prilikom javljanja, pored imena i prezimena (neki imaju neprepoznatljive email adrese), napišete još i svoju lokaciju studiranja (ČK ili ZG) te naziv kolegija zbog kojeg mi se javljate, a ako je riječ o ICT u odgoju i obrazovanju, još i jeste li redovni ili izvanredni.
Također vas molim da prilikom komunikacije s nastavnikom prvenstveno koristite forume ČPP (Često postavljana pitanja) ili PZN (Pitanja za nastavnika) unutar kolegija, a ako tamo iz nekog razloga ne želite onda poruke i upite šaljite na email, a ne preko poruka Moodle sustava.

Hvala.

In reply to Tedo Vrbanec

Re: Važna obavijest

by Tedo Vrbanec -
Poštovane kolegice i kolege studenti,
svakodnevno mi stiže desetine vaših mailova i u većini njih ne napišete sve podatke koji su mi potrebni da bih vas precizno stavio u kontekst. Ako ništa drugo, nedostaje naziv kolegija u vezi kojega se javljate. To je dosta frustrirajuće, jer trošim puno vremena da vas nađem preko Merlina, Buza ili popisa studenata. Druga komponenta frustracije je u tome što je potpuno jasno da jedan dio vas ne čita sve što treba čitati, npr. ovu obavijest. ;)
Hvala za buduća javljanja sa svim potrebnim podacima.
Lijepi pozdrav!